Hem / Profilkläder / Exponeringsytor landslagsdress

Exponeringsytor landslagsdress

Om inte FIMs, FIM Europes regler eller Svemos egna avtal talar emot det, så går det bra att sälja exponeringsytor på landslagskläder till landslagsteamets sponsorer.

Reklamskatt
Grenansvarig ska höra av sig till Svemos ekonomiansvarig om man önskar ha sponsorer på sina profilkläder/landslagskläder etc. . På så sätt kan reklamskatt och sponsorintäkten hanteras korrekt av förbundet, enligt skatteverkets krav.

Exponeringsytor
Exponeringsyta 2018-2020 (jpg)
Mejla till This is a mailto link vid frågor om exponeringsytor för sponsorer på landslagsdress.

Produktion för sponstryck på åktröja/åkväst
Beställning på tröjor/västar och sponsorloggor ska meddelas 4 veckor innan beställning, så att vi hinner producera design i god tid.

Loggor ska vara högupplösta och vektoriserade. Loggor, förarens namn och evtl. startnummer trycks sublimerad på tröjan/västen. Sublimeringstryck gör att inga extra kostnader för loggor tillkommer.

Sponsorloggor på adidas-landslagskläder
Ingen sublimeringstryck är möjligt på adidas-kläderna. Kostnad för produktion av loggor som stryks på och själva tryck tillkommer.

Beställning på tröjor/västar och sponsorloggor ska meddelas 4 veckor innan beställning, så att vi hinner producera loggorna i god tid. Loggor ska vara högupplösta och vektoriserade.

Beställning & frågor
Kontakta oss på This is a mailto link.