Hem / Allmän info / Junior Recruit / Kontakta oss

Kontakta oss

Svemo Dragracing har tilldelat Nils "Nisse" Lagerlöf och Niclas Lundin rollerna som projektsamordnare för barn- och ungdomsprojektet Junior Recruit.

Projektet kommer även att involvera arrangörer/klubbar som är intresserade av att arrangera event där barn- och ungdomar kan delta.

Har ni frågor eller är ni en arrangör som vill att Junior Recruit deltar vid era event 2020?
Tveka inte då att kontakta oss genom att maila till This is a mailto link.

  

Vem är Nisse?

Nils som oftast kallas Nisse, bor i härliga Sigtuna tillsammans med sin fru och två söner samt deras hund. På vardagarna arbetar han som fastighetsmäklare och på fritiden tränar han styrketräning och löpning. Han har sprungit ett antal maraton på både asfalt och i fjällen.

Nisse är engagerad i Dragracing då båda hans söner kör dragbike som juniorer och han själv sitter med i styrelsen för Speedgroup.
Utöver detta är han dessutom engagerad i Sigtuna IF där han är fotbollstränare. 

Dragracingkarriären började i slutet av 90-talet med en vanlig motorcykel och sedan dess har han kört fler olika hojar i olika klasser. Nisses största merit är en 4:e plats i Europaserien i klassen Top Fuel Bike. 

”Jag vill vara en del av projektet Recruit för att jag inspireras av att se unga talanger utvecklas utifrån deras egna förutsättningar. Dragracing välkomnar alla och här passar alla in på något sätt. Vi tävlar på ett schysst sätt mot och med våra vänner och den andan finns oavsett om du tävlar på en lokal tävling eller en EM-tävling.”

 

Nils "Nisse" Lagerlöf

 


Vem är Niclas?

Niclas bor i Enköping tillsammans med sin sambo. Till vardags är han egenföretagare och på fritiden ägnar har sig åt fiske, utöver en hel del dragracing.

Niclas har tidigare mest varit engagerad inom bilsporten, men är numera delaktig i NC Racing som kör både Funny Bike och Junior Drag Bike.

Han har varit aktiv sedan 1996 i klassen Pro Street Bil och är dessutom en av de som startade upp NPSF (Nordiska Pro Street Bil Föreningen), där han var ordförande under dess verksamma tid (2012-2016).

”Juniorverksamheten är av största vikt för att säkerställa tillväxten i vår fina sportgren!”

Niclas Lundin