Hem / Tävling / Nordic Championship Dragbike

Nordic Championship Dragbike

Det kom knappast som någon stor överraskning att samtliga omgångar 2020 i det Nordiska Mästerskapet i Dragracing avbröts på grund av COVID-19-krisen och konsekvensen är att det inte kommer att finnas några resultat från 2020-upplaga av EDRS Pro Nordic Motorcycle Dragracing Championship.

Den ursprungliga kalendern med fem omgångar skulle börja på Tierp Arena i juni för att gå vidare till Kauhava, Finland, innan den återvände till Sverige för Sundsvall Raceways första EDRS Pro Nordic MC-evenemang.
På grund av COVID-19-krisen måste de tre första omgångarna av mästerskapet avbrytas, omedelbart följt av avbrytande av omgång nummer fyra på Gardermoen Raceway, Norge, och några veckor senare slutrundan på Tierp Arena.
Efter alla dessa avbokningar var det tydligt att det skulle vara omöjligt att köra en 2020-upplaga av EDRS Pro Nordic Motorcycle Dragracing Championship.

 

EDRS Pro Nordic Motorcycle Dragracing Championship kommer tillbaka 2021.
Under tiden kan du titta på webbplatsen www.edrspro.com och Facebook EDRS Pro Nordic Motorcycle Championship för information om kommande tävlingar och test & tune-möjligheter, samt resultat, fotografier och reportage från de senaste åren.

Tomas Pettersson tillsammans med Svemo Dragracing

 

NDRS MC