Hem / Tävling / Startnummer

Startnummer

Startnummer till enskilda tävlingar eller serietävlingar väljs i samband med att du anmäler dig till tävlingen i Svemo TA. I vissa fall kan du välja ett startnummer redan innan du anmäler dig. Arrangörer kan också välja att själv tillsätta startnummer till respektive förare. Detta framgår i anmälan.

 

Vissa serier har fasta startnummer som gäller hela säsongen. Kolla med respektive serieadministratör vad för regler som gäller vid just den serien.

 

Vid klassikertävlingarna Stångebroslaget, Ränneslättsloppet och Gotland Grand National väljs nytt startnummer för varje deltävling.

 

För SM-/RM-serierna i enduro är vissa nummer låsta efter föregående års slutresultat. Övriga startnummer är fria att välja.

 

Via din profil i Svemo TA kan du välja ett startnummer för de serier som finns tillgängliga. Om inte serien finns med går det alltså inte att välja ett startnummer. Ta då kontakt med serieadministratören. 

 

Välj fast startnummer

Logga in på Svemo TA. Gå till "Startnummer" längst ned till höger på sidan -> Klicka på "Förnya" på den startnummerklass du vill förnya ditt nummer.

Omval och nybokning av startnummer  Instruktionsfilm Svemo TA Mobil

Nedan kan du se de startnummerklasser som finns tillgängliga samt vilka nummer som är tagna eller lediga: