Hem / Allmän info / StreetBike / Kontakta oss

Kontakta oss

Svemo Dragracing har tilldelat Johan Granqvist, Elisabeth "Loppan" Granqvist och Jan "Janne"  Sjöberg rollerna som projektledare för projektet StreetBike.

Båda är mycket engagerade inom sporten och projektet kommer även att involvera arrangörer/klubbar som är intresserade av att arrangera event där streetbikeförare ska få möjligheten att köra dragracing.

 

Har ni frågor eller är ni en arrangör som vill att StreetBike deltar vid era event 2021?

Då är ni varmt välkomna att maila till This is a mailto link

 

 

Vem är Elisabeth?

Jag kallas Loppan och är en tjej på 52 år som bor i Tyresö med min man och hunden Gizmo.

Tog mitt hojkort som som 37-åring och fastnade totalt. Tog sedan min Dragracinglicens år 2012 på Kjula och vann min första tävling på min lilla Suzuki 600 på Åland samma år. Detta gav mig en grym kick och vi fick igång klassen Streetbike på Kjula där vi var några tappra själar som körde med våra gatcyklar.

Tyvärr dog gatklassen ut och det är därför jag nu ger mig på detta igen. Jag tycker att det ska vara kul och enkelt att bara ta hojen en dag ner till någon bana för att köra och ha skoj, tävla mot bästisen och klubbkamraterna är ju alltid roligt!

 

-"Jag vill dra igång gatklassen igen för att klassen ina ska dö ut och för att detta är den roligaste och lättaste klassen att köra i. Man är konkurrenter ute på banan men inte i depån, där är man polare och hjälper varandra."

Elisabeth Loppan Granqvist


Vem är Jan?

Jag kallas Janne, är 53 år och bor i Köping tillsammans med min sambo. Jag har två döttrar och arbetar till vardags som säljare.
Jag har jobbat med dragracing i ca 25 år med olika uppgifter som t ex föreningsarbete i olika former och utbildning inom dragracing.
Jag har även varit föreningsordförande SMF Västerås och Sportgrensansvarige i SBF. Utöver detta har jag varit delaktig i Speedgroups arbetsgrupp i många år.

-"Jag vill vara med att utveckla Motorcykel Dragracing för att få fler att utövare till vår underbara sport!"

Jan Janne Sjöberg