Webbinarium: Mitt Svemo

Varmt välkommen att anmäla dig till vårt nästa webbinarium gällande Mitt Svemo

Varmt välkommen till vårt uppföljande webbinarium gällande Mitt Svemo!
Detta är ett webbinarium för dig som är involverad i Svemo på något sätt. Oavsett om du är en engagerad idrottsförälder, en passionerad förare eller en aktiv medlem i föreningen – detta webbinarium är för dig! Vi bjuder in alla med intresse för Svemo för att ta del av spännande förändringar som är på gång inför 2025, nämligen Mitt Svemo.

Vad är Mitt Svemo?
Detta är Svemos nya tävling- och träningsadministrationssystem som kommer lanseras under 2025. Systemet kommer bli göra det enklare och mer tilltalande att vara för alla att vara engagerade inom Svemo.
Under webbinariet kommer vi att ge en översiktlig presentation av de kommande förändringarna inom hanteringen av din sport. Vi kommer att hålla oss på en övergripande nivå för att ge en bred förståelse, utan att fördjupa oss för mycket i detaljer.
Vår främsta målsättning med Mitt Svemo är att göra det enklare för våra medlemmar att vara aktiva och engagerade inom Svemo. Vi strävar efter att skapa en smidigare och mer tillgänglig upplevelse för alla inblandade.
Så slå dig ner, var beredd att lära dig och bli inspirerad! Tillsammans arbetar vi mot en framtid där ditt deltagande inom Svemo blir ännu mer givande och engagerande. Vi ser fram emot att ha dig med oss på denna resa mot en enklare och mer gynnsam sportmiljö för alla. Varmt välkommen till vårt webbinarium 4 mars klockan 18:00.

 

Anmäl dig här>>