Sjukvårdsväskan

Svemo-väskan är en sjukvårdsväska med innehåll som är framtagen för att fylla de största behoven vid akutsjukvård i samband med träning.

Framförallt icke-sjukvårdspersonal ska kunna använda den. Väskan ersätter därmed inte ordinarie sjukvårdsutrustning som ska finnas vid träning och tävling.
För att läsa mer om minimisjukvårdskrav för din gren vid träning och tävling, gå in på www.svemo.se och respektive grens specialreglemente.

Kontakta respektive grensektion vid frågor eller funderingar kring sjukvårdskrav i din gren.

Beställning och leveranstid
Du beställer Svemo-väskan direkt med vår leverantör Medistore. Medistore packar och skickar väskan inom 1 – 3 arbetsdagar. (Observera att det kan stå ”tillfälligt slut” som lagerstatus, men det är bara att beställa, så packas väskan och skickas).

Vid kassan väljer du som kundkategori ”Vård/Kommun/Stora-företag” för att handla mot faktura, och när du slår in adressen väljer du ”Stat/kommun”.

Gå till Medistore, läs mer om väskans innehåll och beställ >>

Komplettera väskans innehåll
Klubben ska komplettera Svemo-väskan med några saker. Gå in på beställningslänken ovan, läs hela beskrivningen och ladda ned tillhörande tre dokumenten som ska finnas i väskan:

HLR-kort barn>>

HLR-kort vuxen>>

Innehållsförteckning Svemo-väskan>>

I övrigt kompletterar klubben väskan med det som klubben anser behövs utöver befintligt innehåll.

Klubbansvarig för sjukvårdsväskan
Utse minst en person i klubben som är ansvarig för att Svemo-väskan alltid innehåller det den ska innehålla, och att den finns redo och lätt tillgänglig att använda.

Frågor eller funderingar?
Mejla, sakerhet@svemo.se

Svemo sjukvårdsväska