Välkommen till styrelsen Lotta!

Några ord från vår ordförande:

När Eva-Lotte tyvärr slutade i förtid i styrelsen så funderade vi i styrelsen på hur vi skulle lösa detta, det fanns 3 möjligheter:

  • Kalla till ett extra förbundsmöte för att välja in en ny ledamot,
  • Köra vidare med en tom plats eller
  • Adjungera en person till styrelsen

Vi tittade på vilka som var nominerade till förbundsmötet och pratade därefter med Lotta som jag känner har det kunnande och intresse som kommer att vara till stor hjälp i styrelsearbetet. Lotta har god kännedom om SMC, utbildning och brinner för flera av våra sporter där hon är verksam både som förare och funktionär, att hon dessutom har studerat juridik och säkerhet gör att jag är övertygad om att detta kommer att bli bra för förbundet.

Jag vill hälsa Lotta varmt välkommen till oss i styrelsen!

Några ord från Lotta:

Till att börja med vill jag tacka för förtroendet och hoppas att jag kan bidra till Svemos arbete. Lite om mig själv – mitt namn är Lotta Kronåker Boström och är 48 år gammal. Jag och min man bor i Tumba, strax söder om Stockholm. Jag är engagerad inom SMC (Sveriges Motorcyklister) som instruktör och som kursledare så mitt hjärta klappar lite extra för motorcyklismen. Under de senaste säsongerna har jag tävlat aktivt i både sprintrace och enduranceracing. Jag brinner för racing och förutom att närvara vid de svenska tävlingarna, som tävlande, tekniker, tävlingsledning eller fotograf, så åker jag minst en gång om året till andra länder för att besöka en eller flera större motorcykeltävlingar. På hösten när asfaltssäsongen är slut är det dags att ge sig ut i skogen för vinterträning på endurohojen. Till vardags arbetar jag huvudsakligen med hjälpmedel för funktionshindrade och har förutom en medellång rehabiliteringsutbildning flera års juridikstudier i bagaget, samt många års säkerhetsarbete. Jag har under flera år även arbetat som utbildare och tycker att det är otroligt roligt och stimulerande att medverka till att människor växer i sina olika roller och funktioner.

Välkommen och lycka till Lotta!

Profilbild på Lotta Kronåker Boström