MX Kommittén

Nedre Norra

Mats Johannson är sammankallande och ansvarar för serien. Mats Bertilsson ansvarar för NNU. Nicole Söderblom kommer att ansvara för Speedstore Cup.

Vi vill gärna komplettera med en person till. Gärna någon som kan hantera hemsidan och är bra på att administrera. Dyker det upp någon ni vill föreslå, mejla kommittén ”nedrenorramx@svemo.se” där personen kort beskriver sig själv och vad hen vill utveckla inom MX Nedre Norra.

 

OBS Det är ALLTID Svemo Ta som gäller som den offentliga tävlingskalendern

Målet i Nedre Norra är att arrangera

6 Serietävlingar
6 Motorportalen Cup
6 Speedstore Cup

Här kan vi se alla våra totaler för alla cuper i vårt distrikt

Nedre Norra Motorportalen cup

Syfte med denna ungdomscup är att får flera att tävla (börja tävla) inom distriktet. 3 tävlingar på våren och 3 på hösten där man tar hänsyn till att serien vänder sig till nya tävlingsåkare och start ”lite” senare på säsongen, dessa åkare ska ha haft tid på sig att träna hemmavid och att cross skolorna ska hunnit starta upp. Samma tidsschema på alla och det ska ta hänsyn så att man kan åka över dagen. Åldern är upp till 17 år och till 125 cc.

Speedstore Cup

Syftet med denna cup är att öka antalet ungdomar/vuxna som tävlar i distriktet. Tävlingsformen ska sträva efter en bred flexibilitet som gör att alla förare, oavsett nivå och hastighet, ska kunna tävla säkert och ha roligt.
För att fler ska fortsätta med motocross ska NNMX sträva mot en stark gemenskap som välkomnar nya förare och främjar en känsla av tillhörighet.

  • Reglerna för Speedstore Cup

Utvärdering Speedstore Cup

 

Distriktsserie

Syftet med denna cup är att öka klubbkänslan och skapa laganda inom en individuell sport, samt kval för Lag SM.

Senaste nytt

Motocross
8 januari 2024
Motocross
5 november 2023

Hjälp distriktet Alla klubbar frågar runt vem som kan ha detta system, vi har letat detta länge nu. Det vi vet var att det var i Dalarna på utbildning för många år sedan. Hör av er till Lars Lindström 070-530 85 86 eller på mail till lindstrom.larsken@gmail.com

Evenemangskalender Nedre Norra

Dokument

Välj ett årtal

Inbjudan MX Möte Nedre Norra 2023

Totalen för Serien 2023

Tävlingskalender mx Nedre Norra 2022 PDF

Protokoll arrangörsmöte MX Kommitten Nedre Norra 2022

Verksamhetsberättelse MX Kommittén Nedre Norra 2020

Verksamhetsberättelse MX Kommittén Nedre Norra 2019