Six Days Enduro i Argentina

Dagbok Endurolandslaget ISDE

Dag 1 – Resan börjar:

Vi samlades klockan 14:00 på Arlanda för avresa till Six Days Enduro i Argentina. Vårt flygplan passerade Frankfurt, men dåligt väder tvingade oss att landa i San Paulo för bränslepåfyllning. Ett oplanerat stopp på två timmar försenade oss och resulterade i en sen ankomst med tre timmar till Buenos Aires. Vår kontaktperson, Sabrina, mötte upp oss med buss och visade oss runt staden innan vi checkade in på hotellet klockan 23:30. En sen ankomst, men vi ser fram emot morgondagen.

Dag 2 – Inledande förberedelser:

Vi planerar en lugn morgon. Frukosten serveras klockan 8:30. Våra mekaniker, Emilio och Steffe, kommer för att säkerställa att våra motorcyklar är i toppskick inför tävlingen.

Dag 3 – Första dagen av provkörningar:

Förarna gick igenom tre prov under dagen. Medan de var upptagna med detta, använde resten av teamet tiden till att utforska provbanorna och tidkontrollerna för att få en bättre förståelse för tävlingsområdet. På kvällen samlades vi för en gemensam middag klockan 20:00.

Dag 4 – Utforskning och förberedelser:

Efter en gemensam frukost klockan 08:00, gick vi alla ut för att gå igenom proven för dag tre och fyra. Vi gjorde även en utflykt till en flodfåra för att undersöka terrängen. Våra förare kom tillbaka tidigt, vilket gav dem tid för en dusch och sedan en yoga- och stretchsession med Romeling. På kvällen hade vi en planerad middag klockan 19:00. Under kvällen anlände Friberg, Mattias och Erik som också bor på samma hotell som oss.