Tack för Båtmässan

Sidhuvud

Så är årets stora båtmässa slut. Det var jättekul att åter få fritt få träffa båt- och racingfolk. Racerbåtmontrarna var välbesökta och intresset och glädjen spirade. Vi lyckades förmedla att båtracingen finns åter på kartan och att det är härligt folk och otroliga upplevelser. Extra kul är det att igen se ungdomarnas nyfikenhet och glädje.

Montern visade på en bredd inom sporten, med alltifrån gamla motorer o offshorebåtar till aquabike och helt nya MotoSurf, som lockade många blickar till sig. Mässan var också platsen dit massa båtracingfolk, på sedvanligt sätt, kom fram ur vinteride träffades och pratade båtracing.

Största inspiratören och den som var flitigast i förbundsmontern var Sebastian Groth, tillsammans med Peter och hela deras 3C team. De var på plats mässans alla dagar. Imponerande. Dessutom brett aktiva såväl före som efter mässan.

Verkligt kul också att klubbarna KMKR, SBRC samt Team Groth Fyrö racing kompletterade båtracingen med sina montrar.

Stort tack också till alla som engagerat sig och ställt upp i förbundsmontern. Tror aldrig att vi upplevt att så många frivilliga har medverkat i vår monter. Fantastiskt gott jobbat, stort tack till alla. Det bådar verkligt gott inför båtsäsongen. Nu gäller det att bibehålla känslan och ta hand om alla de nya som vill åka fort på sjön.

Nu kör vi !!