Välkommen till kansliet Sofie och Nina!

Vi välkomnar Sofie Nyberg och Nina Björnsdotter till Svemo kansli. Sofie ska jobba som receptionist och Nina som administratör.

Vad har du för bakgrund inom Svemo och/eller motorsporten?

Sofie: Jag har faktiskt ingen erfarenhet av motorsport eller Svemo sedan innan men ser fram emot att sätta mig in i det och få mer kunskap. Jag kommer däremot från ridsporten och tycker därav det ska bli roligt att arbeta i ett idrottsförbund.

Nina: Jag har ingen bakgrund inom motorsporten men lång erfarenhet inom ridsport. Jag har lång erfarenhet av kundservice och administrativa arbetsuppgifter och ser väldigt mycket fram emot min roll på Svemo!

 

Varför sökte du tjänsten?

Sofie: Jag sökte tjänsten som receptionist hos Svemo för att jag brinner för kundservice och allt som en reception innebär. Det var även ett roligt plus att det var en tjänst med idrottsinriktning.

Nina: När jag såg tjänsten som administratör så kände jag direkt att den skulle passa mig perfekt då jag brinner för service och att få hjälpa både medlemmar och kollegor. Att vara spindeln i nätet och att hålla många bollar i luften samtidigt är som gjort för mig.

 

Vad har du för förväntningar på tjänsten och vad tror du att du främst kan bidra med?

Sofie: Jag ser fram emot att få mer kunskap inom sporterna samt att hålla en god kundservice. Jag ser fram emot att förhoppningsvis kunna bidra med ordning och reda samt ett trevligt ansikte utåt för Svemo.

Nina: Mina förväntningar på tjänsten är att få hjälpa till med det som behövs, att hitta svar på frågorna som medlemmarna har och jag hoppas bidra med mycket glädje och hög servicenivå.

 

Vi hälsar Sofie och Nina varmt välkomna till Svemo kansli!

Sofie Nyberg och Nina Björnsdotter
Sofie Nyberg och Nina Björnsdotter